Nu ook installatie sanitaire toestellen en optioneel alarmsysteem

Intussen installeren we al meer dan een jaar onze prefab technische berging, de CTRL Cube®. Volgend op de feedback van architecten en bouwheren, hebben we besloten om ons aanbod verder te verfijnen om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Zo bieden we vanaf nu ook de installatie van sanitaire toestellen aan. Tot op heden legden we ons enkel toe op de installatie van technische toestellen die zich geheel of gedeeltelijk binnen de Cube bevinden en de lichtarmaturen. We hebben gemerkt dat er veel vraag was om ook voor de installatie van de sanitaire toestellen te zorgen en zijn verheugd om dit te kunnen toevoegen aan ons dienstenpakket.

Ook nieuw is dat het alarmsysteem nu optioneel is. Hoewel het oorspronkelijk standaard in de Cube was opgenomen voor extra veiligheid op de werf, begrijpen we dat niet alle klanten van plan zijn om (meteen) een alarmsysteem te installeren. Voor klanten die niet voor een alarmsysteem kiezen, zorgen we voor een tijdelijk systeem tot de werf is afgesloten.

Heb je een project in het vooruitzicht waarbij de ruwbouwwerken nog moeten beginnen? Overweeg dan om met ons samen te werken! Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat.

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?
Aarzel niet en schrijf je in op onze nieuwsbrief.